Ути Бъчваров е взел майчинството на жена си Мария. Щастливият татко

...
Ути Бъчваров е взел майчинството на жена си Мария. Щастливият татко
Коментари Харесай

И Таз Добра: Ути Излезе В Майчинство

Ути Бъчваров е взел майчинството на жена си Мария. Щастливият баща на двете близначки – Ружа и Далия, по през целия ден разхожда дребните, готви им и ги забавлява.

„Да отгледаш бебе е сложна работа! Постоянно съм нащрек, както прилича на един родител. И двамата с майка им ги гледаме, дали съм по майчинство, има нещо такова“, смее се баща Ути, който от предходната година няма сериозна работа, откакто стопираха кулинарното му предаване по Българска национална телевизия.

Приятели на артиста споделят, че сега той повече гледа децата, до момента в който Мария не отказвала работа.

„Аз също постоянно обикалям градове и паланки, като представям манджи по разнообразни мотиви. Непрекъснато ме канят, не оставам без пътувания – хвали се Бъчваров. – Вярно е, че парите са значими в днешно време, но пък здраве да има! Аз съм благополучен, най-ценното са ми децата. Това, което ме натъжи последно време, е, че ми откраднаха колелото. Но пък когато човек има близнаци, не му би трябвало да спортува допълнително“, смее се Ути, представен от „България днес„.

В момента фантазията на занимателния кулинар е да се научи да играе хоро, с цел да демонстрира стъпки на дребните принцеси. „Завиждам на тези, които играят с кеф национални хора. Моят помощник Росен е страховит танцьор и ме анулира, когато гостуваме по празници из цяла България“, смее се Бъчваров.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР